Klankschaal massage

Wat kunnen klanken met u doen? De invloed van klank op ons wordt over het algemeen onderschat.

Door het gericht gebruik maken van klank op een positieve wijze zal dit meer rust in het lichaam geven.

Het bijzondere van de werking van klankschalen is, dat zowel de klank, als de klankgolf (de feitelijke trilling) invloed heeft. Klank van klankschalen werkt in op vier verschillende niveaus.

  1. Het fysieke niveau. Door de resonantie en de harmonische klank van de schalen zal de celstructuur en de spiertonus zich richten en terug resoneren.
  2. Het emotionele niveau. Klank brengt ons in een bepaalde stemming. De klanken kunnen verschillende emoties oproepen of uitwerking hebben. Vrolijk, weemoedig en verdriet zijn emoties die opgeroepen kunnen worden.
  3. Het psychische niveau. Door klanken krijgen we verschillende associaties, beelden en herinneringen. Eerder beleefde ervaringen en situaties worden opnieuw aangeraakt en opgeroepen. Dat beïnvloed ons denken en handelen.
  4. Het spirituele niveau. Harmonische klank kan ons ervan bewust maken dat we een onderdeel zijn van het grote geheel en geeft ons het gevoel van kosmische trilling en heelheid.

Een klankschaal massage bestaat uit 2 delen. U begint zittend en gaat daarna liggen. Ik zal met de klankschaal dicht langs het lichaam langs gaan en er zullen ook klankschalen op het lichaam geplaats worden. De totale massage duurt ongeveer een uur. Het enige dat u hoeft te doen, is makkelijk zittende kleren te dragen en het te beleven.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u me bellen. Henk Jansen 06-22374350